Offisielle test resultater av Water-to-Go filteret

Resultatene av filtreringssystemet til Water-to-Go flaskene er dokumentert. Filteret er uavhengig testet mot internasjonalt anerkjente standarder av spesialister i USA, Europa og India. Disse bekrefter at filtrene i Water-to-Go flaskene eliminerer mer enn 99,9% av skadelige forurensninger i vann.

Se hvordan Water-to-Go blir testet mot internasjonale retningslinjer

The London School of Hygiene & Tropical Medicine

The London School of Hygiene & Tropical Medicine er et av verdens ledende senter for forskning og høyere utdanning i offentlig og global helse. Deres oppgave er å forbedre helse og helse egenkapital i Storbritannia og i resten av verden.  De arbeider i partnerskap for å oppnå kvalitet i offentlig og global helseforskning, utdanning og oversettelse av kunnskap i politikk og praksis. Se våre testdata .

BSC Laboratories

BCS Laboratories er akkreditert av staten Florida Department of Health og er registrert med US EPA Laboratory Compendium per The National Environmental Laboratory Accreditation Conference (NELAP / NELAC) og The NELAC Institute (TNI). BCS Laboratory er revidert og regulert av FLDOH  og sikrer samsvar med nasjonale ISO17025 standarder for laboratorie ytelse, sikkert og nøyaktighet. Gå til www.microbioservices.com for videre informasjon. Se våre testdata.

Bangalore Test Hus

Bangalore Test Hus ble etablert i 2002, og har en kvalitetssikker og velutstyrt lab som passer for flere bransjer over et bredt spekter. En velutviklet arbeidskraft som sammen med en infrastruktur av verdensklasse innen sertifisert testing, sikrer nøyaktige resultater. BTH er et ISO godkjent anlegg. Testingen utføres for medikamenter, farmasøytiske-, veterinærmedisinske- produkter, kosmetikk, matvarer, kjemikalier, mikrobiologisk prøving, kull, drivstoff, petroleumprodukter, etc. Gå til www.bthindia.com for mer informasjon. Se våre testdata.

London School of Hygiene & Tropical Medicine

BIOLOGISKE Rådgivning fra NORTH CENTRAL FLORIDA, INC.

BANGALORE TEST HOUSE