Fakta om helsen

Hvorfor skal du bruke en Water-to-Go flaske?

Rent vann er med på å holde deg frisk!

Vårt unike vannfiltreringssystem beskytter deg ved å fjerne mikroorganismer som ikke er bra for deg, og beholder det du trenger som f.eks. mineraler.

Et Water-to-Go filter vil:

  • Fjerne kjemikalier i kranvannet som klor og fluor
  • Ta bort forurensning fra ubehandlede vannkilder, enten her hjemme eller i utlandet
  • Stopper virus, bakterier og vannbårne cyster i å komme inn i fordøyelsessystemet
  • Holde deg BPA fri

Hva betyr BPA-fri?

BPA (Bisphenol A) er en kjemisk forbindelse som finnes i mange engangs flasker. Medisinske rapporter viser at enkelte plastvannflasker lekker menneskeskapt østrogen (BPA) inn i innholdet når flasken er utsatt for sollys eller temperaturer over 15°C. Disse østrogenene kan øke risikoen for kreft. Det betyr at når du forlater en flaske i bilen eller utenfor en butikk, i sollyset, så starter det en prosess!

Materialet vi bruker er LDPE, en spesialutviklet plastpolymer som er FDA-godkjent for mat og drikkevarer. Det kan ikke lekke eller gå over i vannet og er spesielt designet for å være BPA-fri.

Helsefordelene ved hydrering

Vann utgjør ca 70% av menneskekroppen og bidrar til kroppens funksjoner for å opprettholde en god fysisk og psykisk helse. Å drikke vann og holde seg hydrert, er en viktig del av enhver god helse- og treningsplan.
Nyere forskning anbefaler at en gjennomsnittlig voksen skal få i seg 2-3 liter vann daglig. Mer enn 80% av oss er ikke i nærheten av dette målet: Vi har en tendens til å ignorere og drikke vann når vi føler oss tørste.
Hvorfor er hydrering (drikkevann) bra for helsen din:

Hydrering holder deg aktiv

Vann er nødvendig for kroppen for å opprettholde en god allmenntilstand.  Ifølge eksperter kan drikkevann med jevne mellomrom bidra til økt våkenhet og holde kroppen aktiv. Ved å drikke vann regelmessig kalibrerer den elektrolytiske balansen mellom væsker i kroppen for optimal bruk.

Hydrering forsinker aldring

Selvregulerende mekanismer i kroppen er mer effektive når alle komponentene de trenger er tilstede ved bruk. Å drikke rikelig med vann er bra for huden, og frisk hud er et sunnhetstegn.

Da vann hjelper til med å skille ut toksiner fra kroppen, blir problemer som akne og oljeakkumulering i hudporene, lettere håndtert av en bedre hydratisert kropp.

Hydrering hjelper til med å regulere kroppstemperaturen

Termoregulering er en prosess som holder kroppen innenfor et optimalt temperaturområde, slik at det ikke er for varmt eller for kaldt. Et godt  eksempel er svette. Vann pumpes gjennom huden og kroppens varmeenergi fordamper svetten. Dette har en kjøleeffekt som senker kroppstemperaturen.
Vann er en viktig komponent for kroppens metoder for termoregulering.

Hydrering bidrar til å forbedre fordøyelsen

For at kroppens fordøyelse skal fungere optimalt, er det nødvendig å bruke vann i alle stadier. Ved mangel på vann resulterer det i mindre effektivt næringsopptak og oppbygging av kroppens energilagre. Drikk mer vann, og du vil forbedre behandlingen av fett. Med mer energi vil du føle deg bedre!

Hydrering forbedrer hjernefunksjonen

Den menneskelige hjerne fungerer ved å generere og replikere elektriske impulser. Nervesystemet fungerer ved hjelp av elektrolyttioner som er tilgjengelig i væsker som hovedsakelig er vann. Hjernen består av mer vann enn de fleste andre organer (omtrent 80% vann i sammensetningen). Å ha tilgang til vann hjelper hjernen til å fungere på best mulig måte.
Det er minst 6 grunner til å være fullstendig hydrert, noe som gjør deg sunnere. Å ha en Water-to-Go filterflaske for hånden, hjelper deg  å være hydrert, og skiller ut et stort utvalg av forurensning som er dårlig for helsa di, samtidig som du drikker sunt vann uansett hvor du er.