Er det klart til å brukes? +

Ja, alt du trenger å gjøre er å sørge for at filteret er vått tvers igjennom.  Skyll det en gang for å aktivere det. Første gang du bruker et nytt filter fyller du flasken og snur den opp ned og lar filteret være i vann i ca 15 minutter. Deretter presser du forsiktig ut innholdet til vannet renner klart.Vi har laget en kort video som viser hvordan du aktiverer filteret.

Hvis jeg ikke bruker flasken hver dag vil den allikevel kun vare i 3 måneder? +

Nei, filteret renser ca 200 liter. I praksis betyr det at du kan fylle opp en 75cl vannflaske 2-3 ganger om dagen. Et filter som er i bruk varer i ca 3 måneder. Hvis du slutter å bruke Water-to-Go-filteret, vil det tørke ut og aktiveres igjen når du begynner å bruke flasken.For å reaktivere fyller du bare opp flasken og setter den opp ned og lar filteret fukte seg i 15 minutter. Klem deretter forsiktig ut innholdet til vannet som kommer ut er klart (dette vannet skal ikke drikkes).

Vi har laget en kort video som viser hvordan du aktiverer filteret.

Hvordan vet jeg når filteret må byttes ut? +

En av de tre teknologiene i filteret vårt (den som styrer smaken og lukten) er karbon. Vi programmerer akkurat nok karbon i filteret til at det er brukt opp ved 200 liter. Filteret vil fortsatt filtrere bakterier, cyster og skadelige forurensninger; men vannet vil etter at karbonet er brukt opp gradvis begynne å smake og lukte som det gjorde før du brukte Water-to-Go flasken. Dette er et "sensorisk" signal om at du skal skifte filter.

Filtrerer det bort fluor? +

Ja, se våre test resultater.Våre filtre bruker både alumina nano teknologi og karbon til å filtrere ut fluor.

Filtrerer det bort klor? +

Ja, nylige tester viser at Water-to-Go filteret reduserer mengden med klor i vannet til under detekterbare nivåer. Se våre test resultater. Du kan også smake forskjellen når du drikker fra en Water-to-Go vannflaske med filter.