E.coli - En vanlig bakterie ved matforgiftning

E.coli

E.coli er en bakterie som ligner Salmonella og som kommer i mange former og er til stede i oss alle. Noen stammer er svært gunstige og viktige ved å gi oss vitamin K.

Andre former for E.coli derimot, kan være årsaken til alvorlig matforgiftning. De kommer inn i kroppen enten ved å spise for lite kokt kjøtt, dårlig vaskede grønnsaker eller ved å drikke skittent vann. Resultatet er oppkast og diaré. Den typiske E. coli bakterien er 1-2 um lange og er i stand til å overleve i lange perioder utenfor dens vert. Denne egenskapen gjør at den er en av de vanligste bakteriene vi har.

For å hindre å bli syk, spesielt når du reiser til land der det er høyere konsentrasjoner av E. coli, kan en Water-to-Go filter vannflaske brukes på to måter:

Drikk vannet trygt fra nesten hvilken som helst kilde (bortsett fra saltvann)

Sørg for at grønnsakene eller salaten blir vasket i rent vann, som er filtrert ved hjelp av Water-to-Go flaske.

Water-to-Go filteret & E.coli

Filterporene i Water-to-Go filteret er små nok til å stoppe større bakterier, men den ekstra virkningen av filterets unike patenterte teknologi skaper et hydrostatisk ladning som forhindrer ikke bare bakterier, slik som E. coli i å komme gjennom, men også metaller som kvikksølv, bly og kadmium.